Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

an școlar mesaj
Categorie: Actual
  • Luni, 5 septembrie, începe un nou an școlar, unul are se anunță plin de schimbări, dar care va marca și începutul unei transformări radicale a învățământului preuniversitar, dacă ținem cont de proiectul legii educației aflat în dezbatere la acest moment.
  • Dispar semestrele, tezele și modul de notare va fi unul complet nou în pregătirea unui sistem care, în curând, va avea inclusiv noi tipuri de examene și se va baza pe o nouă abordare în domeniul educației.

În mesajul transmis înainte de prima zi de școlară, inspectorul general al ISJ Prahova, Ilona Rizea, arată că noul an școlar anticipează de fapt viitoarea lege a învățământului și schimbările preconizate conform proiectului “România Educată”: “structurarea lui nu mai este pe semestre, ci pe module, elevii nu vor mai susține teze, vor avea, la fiecare disciplină de studio, o singură medie anuală, vor fi implicați în activități extrașcolare variate, în Săptămâna Verde și în Școala Altfel. Sunt provocări care presupun un efort sporit, o implicare activă a tuturor factorilor educaționali – elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai comunităților locale”.

VEZI ȘI: Ministerul Educației: Anul școlar va avea cinci vacanțe

mesaj isj“Dragi elevi de orice vârstă, să vă bucurați de reușite, să vă îmbogățiți în cunoaștere, bunătate și respect, valori pe care, dobândindu-le, le veți folosi întreaga viață. (…)

Dragi educatori, învățători și profesori, școala are nevoie să demonstrăm creativitate, inițiativă, competență pentru ca elevii noștri să reușească. Vă mulțumim pentru felul în care ați dovedit până acum că înțelegeți menirea dascălului. În spațiul interior al școlii, îmbinând tradiția cu inovația, experiențele valoroase ale trecutului cu năzuințele viitorului, va trebui să ne continuăm nobila misiune de a răspunde nevoilor elevilor noștri și exigențelor societății pentru care îi pregătim.

VEZI ȘI: Precizările ministrului Educației. Au sau nu părinții acces la festivități, în prima zi de școală?

Să fie un an cât mai bun, pentru fiecare dintre noi, cu sănătate, putere de adaptare, dorință de cunoaștere, încredere și toleranță! Mult succes!” le-a transmis elevilor și cadrelor didactice inspectorul școlar general al ISJ Prahova, Ilona Rizea.

VEZI ȘI: Început de an școlar. Ministerul Sănătății recomandă respectarea regulilor de distanțare socială și purtarea măștii de protecție în spațiile închise

Back To Top