Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Conflictul dintre cei doi concubini a fost unul spontan, izbucnit pe fondul consumului de alcool. 
  • Femeia ar fi fost agresată de bărbat, provocându-i o rană la nivelul capului, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Vineri seara, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 52 de ani, din municipiu, despre faptul că ar fi fost agresată de concubinul ei în vârstă de 53 de ani, cu același domiciliu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se că între cei doi a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, care ulterior a degenerat.

Citește și:  Accident rutier la Drajna provocat de un tânăr care s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,21 mg/l

Femeia ar fi fost agresată de bărbat, provocându-i o rană la nivelul capului, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, în acest context fiind emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului prin care este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri de femeie, precum și fața de locuința acesteia din municipiu.

Citește și:  25 de șoferi au rămas pietoni în weekend. Peste 300 de amenzi au fost aplicate în Prahova

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie.

Back To Top