Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova a solicitat, prin Ordonanță Președințială, operatorului de termoficare să reia furnizarea apei calde din municipiu.
  • Curtea de Apel Ploiești a stabilit, marți, competența materială de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului Prahova.

 Ploieștiul a rămas fără apă caldă începând cu 1 august 2022, dată la care operatorul de termoficare a anunțat că se impun lucrări de reparații la unul dintre cazane. Trei săptămâni mai târziu, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova a solicitat, în instanță, ca operatorul de termoficare să fie obligat, prin Ordonanță Președințială, să reia furnizarea apei calde.

Citește și: Decizia Tribunalului Prahova în criza apei calde din Ploiești

Cererea de Ordonanță Președințială a fost înregistrată inițial la Tribunalul Prahova, însă instanța a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Judecătoria Ploiești. La rândul său, Judecătoria Ploiești a solicitat un punct de vedere Curții de Apel Ploiești.

Citește și: Dumitru Tudone, vicepreședinte CJ Prahova: CET Brazi va fi transferat la Primăria Ploiești

Pe rolul Curții de Apel Ploiești s-a aflat, marți, soluționarea conflictului de competență materială. Instanța a stabilit „competența materială de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului Prahova”. Decizia este definitivă.

Back To Top