Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În cadrul acțiunilor au fost controlate 411 autovehicule, fiind efectuate în total peste 200 de testări cu aparatul etilotest.
  • Pentru neregulile constatate au fost aplicate 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 46.125 de lei

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, pentru drumuri cât mai în siguranță, luni au fost efectuate 5 acțiuni de tip ’’BLITZ’’ pe Drumul Național 1, în municipiul Câmpina, în comuna Râfov, dar și pe raza orașelor Urlați și Comarnic.

Astfel, polițiștii au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii accidentelor rutiere cu urmări grave, dar și în vederea combaterii accidentelor rutiere ce au drept cauză de producere neacordarea priorității de precere vehiculelor și pietonilor care au acest drept.

Citește și:  Tânăr din Comarnic arestat preventiv după ce și-a bătut și amenințat fosta iubită

În cadrul acțiunilor au fost controlate 411 autovehicule, fiind efectuate în total peste 200 de testări cu aparatul etilotest.

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 46.125 de lei.

Citește și:  Evaluarea Națională 2023 începe pe 19 iunie. Calendarul examenului pentru elevii de clasa a VIII-a

În urma abaterilor, au fost reținute 5 permise de conducere, precum și 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate și două infracțiuni la regimul rutier.

Back To Top