Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Marți după amiază un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs pe breteaua care leagă DN 72 de Centura de Vest a Ploieștiului-DN1. 
  • Șoferii s-au prezentat ulterior la Poliție iar testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că unul dintre ei consumase băuturi alcoolice. 

Tot ieri, în jurul orei 14:30, la sediul Serviciului Rutier Prahova s-a prezentat un bărbat care a declarat faptul că, în jurul orei 05:00, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale produs pe breteaua de legătură dintre Drumul Național 1 și Drumul Național 72.

Având în vedere aspectele sesizate, bărbat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, în jurul orei 15:00, la sediul Serviciului Rutier s-a prezentat si cel de-al doilea șofer implicat, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Tinosu.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a acestuia, de această dată aparatul a indicat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Back To Top