Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.
  • Prejudiciul cauzat este de aproximativ 17.000 de lei.

Mascații prahoveni au descins astăzi la o adresă din comuna Costeștii din Vale, județul Dâmbovița, într-un dosar de furt calificat. 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În fapt, în perioada iulie 2021 - iulie 2022, persoana bănuită ar fi săvârșit trei infracțiuni de furt din autoturisme, care se aflau parcate în incinta unei unități comerciale din comuna Blejoi.

Surse neoficiale au declarat pentru Actualitatea Prahoveană că mașinile vizate de dâmbovițean erau parcate la Metro, lângă Ploiești.

Citețte și:  CRIZA ENERGIEI. Cinci măsuri, inclusiv plafonarea prețurilor pentru gazul rusesc, anunțate de Comisia Europeană

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 17.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 44 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 8 septembrie, să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și cu sprijinul polițiștilor Poliției orașului Găești și cei ai Secției de poliție rurală Mătăsaru.

Citește și:  Accident pe Centura de Vest a Ploieștiului. Unul dintre șoferi era beat

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Back To Top