Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dna
Categorie: Actual
  • Notari publici, oameni de afaceri și funcționari ai Primăriei Ploiești, cu toții ar fi implicați într-un dosar al DNA Prahova.
  • O afacere imobiliară suspectă a atras atenția procurorilor anti corupție.

Conform Antena 3, o firmă de construcții a cumpărat un teren în Ploiești, loc unde vrea să ridice câteva blocuri, încep procedurile, se fac acte și se apucă de lucru. Totul până când locatarii vecinii văd pe un panou de informare ce urmează a fi construit lângă casele lor. Oamenii care locuiau în zonă au constatat că viitoarele clădiri de locuințe vor avea un regim de înălțime diferit de cel indicat în Planul Urbanistic Zonal. Prin Planul Urbanistic Zonal se puteau autoriza doar edificarea unor clădiri de joasă înălțime, pentru servicii publice și de interes general. Doar că, imediat după cumpărarea terenului, firma de construcții cere modificarea PUZ-ului, iar Primăria a aprobat și a emis autorizația de construire.

Oamenii sesizează, Primăria se face că nu vede

Proprietarii de case au cerut, în 2018 suspendarea autorizației de construire și a modificărilor aduse PUZ-ului, dar nici până astăzi magistrații prahoveni nu au finalizat judecarea dosarului iar Primăria nu a suspendat nimic. Dezvoltatorul imobiliar a putut să vândă apartamentele din blocurile respective, cu sprijinul a trei notari din Ploiești. Aceștia au indus în eroare cumpărătorii și băncile creditoare, fiind omis faptul că imobilele nou construite au o serie de litigii. Chiar dacă in documentele principale care stau la baza construirii ansamblului rezidențial apar notate și evidențiate litigiile generate de procesele în curs, într-o serie de documente oficiale emise și validate de către diverse Societăți Notariale, sunt făcute mențiuni false, fiind omis faptul ca imobilele nou construite au o serie de litigii. „În urma efectuării cercetării prealabile cu privire la faptele de natură să atragă răspunderea disciplinara a notarilor publici, ministrul Justiției a exercitat trei acțiuni disciplinare care au fost transmise Consiliului de Disciplină din cadrul Uniunii Naționale a Notarilor Publici in vederea soluționării. De asemenea, Ministerul Justiției – Direcția Corpul de control al ministrului a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești cu privire la doi notari publici”, au declarat reprezentanții Ministerului Justiției.

Amendă de 30.000 de lei

De asemenea, Uniunea Națională a Notarilor Publici a transmis că, în urma efectuării cercetării prealabile, au fost promovate acțiuni disciplinare pentru toți cei trei notari publici, formându-se dosare disciplinare pe rolul Consiliului de disciplină. Uniunea Națională a Notarilor Publici  constatat că notarul public Frațian Eugen Iuliu, membru al Camerei Notarilor Publici Ploiești, a săvârșit abaterile disciplinare: „îndeplinirea, în mod repetat, a actelor și procedurilor notariale, cu nerespectarea dispozițiilor legal prevăzute pentru valabilitatea actului sau procedurii notariale în cauză, ori îndeplinirea acestora cu încălcarea dispozițiilor art. 9 și neglijență in efectuarea lucrărilor și aplică cercetatului disciplinar notar public Frațian Eugen Iuliu, membru al Camerei Notarilor Publici Ploiești, sancțiunea disciplinară: amendă în cuantum de 30.000 ron”.

Citește și Fost șef de la Operațiuni Speciale trimis în judecată de DNA, după ce i-ar fi dezvăluit unei persoane cercetate că este ascultată

Back To Top