Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Primăria Ploiești a anunțat, joi, că a inițiat procedura de achiziție publică pentru obiectivul „regenerare urbană în zona marginalizată a Municipiului Ploiești – Cartier Râfov”.
  • Proiectul, finanțat cu fonduri europene, vizează construirea unui centru multifuncțional cultural și amenajarea zonei de recreere, dar și lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor, a parcărilor și aleilor.

Cu o valoare de peste 18,4 milioane de lei fără TVA, proiectul european de modernizare a Cartierului Râfov va avea, potrivit Primăriei Ploiești, două obiective, respectiv construirea unui centru multifuncțional și amenjarea zonei de recreere, dar și derularea unor lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor și a rețelelor de canalizare.

Citește și: Consilierul local ploieștean Alexandru Ștefan, la Actualitatea LIVE, de la ora 17.00

Primăria Ploiești a anunțat, joi, că a inițiat procedura de achiziție publică pentru derularea proiectului european care are o valoare estimată de 18.428.200,00 lei, fără TVA.

Proiectul include construirea unui centru multifuncțional cultural, împrejmuirea terenului, amenajarea unui traseu de promenadă, a unei piațete, și a unei zone de proiecție în aer liber, dar și locuri de joacă și sport în aer liber, spații inierbate de mici dimensiuni, amenajarea unei parcări exterioare, precum și instalații exterioare de alimentare cu apă, canalizare, electrice și de irigații.

Separat, în cadrul proiectului, municipalitatea a precizat că vor avea loc lucrări de reabilitare/modernizare străzi, alei, parcări, realizarea de piste biciclete, rețele de apă și canalizare - reabilitarea, modernizarea sau construirea (extinderea) rețelelor de utilități urbane (alimentare cu apă, canalizare), precum și realizarea de instalații electrice, instalații de supraveghere de exterior, dar și modernizarea și construirea stațiilor de așteptare pentru călători și amenajarea spațiilor verzi.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 12 luni de data semnării ordinului de începere a proiectului, data limită de depunere a ofertelor fiind 13.10.2022, ora 15.00.

Back To Top