Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Județean
Categorie: Actual
  • Mai multe proiecte importante sunt în derulare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
  • În această toamnă vor fi finalizate lucrările la Unitatea Primiri Urgențe și la mai multe săli de operații.

Proiecte de milioane de euro sunt în derulare  sau urmează să fie demarcate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Finanțarea provine din fonduri europene, de la Consiliul Județean Prahova, de la Ministerul Sănătății sau din bugetul propriu. De exemplu, conform estimărilor, în noiembrie ar urma să se încheie proiectul de extindere şi modernizare a UPU, derulat de Consiliul Judeţean Prahova din fonduri europene. În paralel, tot din fonduri europene, urmează să înceapă lucrări şi la ambulatoriul integrat al spitalului, şi aici fiind vorba despre extindere, modernizare şi dotare cu aparatură medicală nouă. Un alt proiect derulat pe fonduri europene vizează amenajarea unui spital modular, la secţia Pneumologie. Cele trei proiecte au o valoare însumată de aproximativ 45 de milioane de lei. De asemenea, în urma unei sponsorizări, sunt modernizate blocurile operatorii. „Consiliul Judeţean modernizează tot blocul operator, echipamentele au fost aduse, eu estimez că până la sfârşitul anului se termină aceste lucrări. Consiliul Judeţean a obţinut sponsorizarea, noi am transmis necesarul de echipamente şi lucrări şi am considerat că aceasta este o investiţie prioritară, având în vedere că o pondere însemnată din încasările spitalului din contractul cu CAS vin de pe urma chirurgiei. CJ-ul a luat şi un robot de dezinfecţie, pentru blocul operator. La Neurochirurgie, avem un proiect de modernizare, cu bani de la Ministerul Sănătăţii, estimez că se finalizează până în decembrie. La UPU, este un proiect european pornit în 2018, întrerupt de fosta conducere a Consiliului Judeţean, reluat de actuala conducere şi care a ajuns în faza finală”, ne-a declarat Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Modernizări la Secția Urologie

Un alt proiect important vizează Secția Urologie. „A fost dotată cu echipamente ultramoderne, s-a finalizat acum şi sala de operaţii, iar a încheiat o licitaţie pentru un nou sistem video performant. Am semnat contractul, aparatul urmează să vină, iar apoi vom fi în situaţia în care Spitalul Judeţean va putea să ofere serviciile pe care le ofereau până acum doar spitalele din Capitală sau cele private. Prin litotriţie, anumite pietre la rinichi, prin bombardarea cu ultrasunete, se transformă în nisip şi se elimină pe cale naturală, bolnavul nu mai trebuie să fie operat, nici să plătească nişte mii de lei la privat”, a explicat Bogdan Nica.

Citește și Bogdan Nica, manager Spitalul Județean de Urgență: „Nu o să las spitalul fără căldură”

Back To Top