Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Regina Elisabeta a II-a mesaj familia regala a româniei
Categorie: Actual
  • Biroul de Presă al Majestății Sale Custodele Coroanei a transmis un mesaj de condoleanțe, joi seară, din partea MS Margareta, la scurt timp după ce Palatul Buckingham a anunțat decesul MS Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord.

“Majestatea Sa Margareta a României și ASR Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu imensă durere vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Suverana britanică a încetat din viață în această seară la Castelul Balmoral, în Scoția.

Regina Elisabeta a II-a și Regele Mihai I, ambii descendenți ai Reginei Victoria, au fost legați întreaga viață prin afecțiune, admirație și prietenie.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a avut în Regina Elisabeta a II-a, de-a lungul întregii vieți, un inegalabil sprijin, model de cârmuire regală și curaj, un far luminos. Regina Elisabeta a fost mereu prezentă în viața Familiei Regale române și a păstrat o neîntreruptă legătură de familie.

După dispariția Regelui Mihai și a Ducelui de Edinburgh, pentru Majestatea Sa Margareta, Regina Elisabeta a II-a a fost un punct de referință fundamental, un sprijin moral, intelectual, afectiv și instituțional.

Toate generațiile din Familiile Regale română și britanică au fost apropiate, dar pentru generația de astăzi, Regina Elisabeta a II-a și Principele Philip rămân drept modele spirituale și profunde surse de inspirație”, se arată în mesajul Familiei Regale a României.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a trimis o scrisoare Majestății Sale Regelui Charles al III-lea.

Sâmbătă ar urma să aibă loc proclamarea Regelui Charles al III-lea, dar încă din momentul în care Regina a murit, tronul a trecut - imediat şi fără ceremonie - moştenitorului, fostul Prinţ de Wales, în vârstă de 73 de ani. Urmează o serie de etape tradiționale înainte de încoronarea acestuia.

VEZI ȘI: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață

Back To Top