Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ștefan
Categorie: Actual
  • Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul local ploieștean Alexandru Ștefan a prezentat o soluție pentru rezolvarea crizei apei calde la Ploiești.
  • Consilierul s-a arătat dezamăgit de modul în care a acționat, până în prezent, executivul Primăriei Ploiești pentru rezolvarea situației.

„Ploieșteanul are nevoie de apă caldă. Noi am propus, ca soluție de criză, închirierea a patru cazane pe care nu trebuie să le instalăm neapărat în CET. Ar costa în jur de 3-4 milioane de lei annual și ar putea să asigure atât apa caldă cât și încălzirea”, a declarat consilierul Alexandru Ștefan.

„Primăria este principalul garant al serviciilor publice”

„Primăria este principalul garant al serviciilor publice de care are nevoie ploieșteanul. Mi-am criticat colegii din Consiliul Local pentru lipsa de acțiune, dar, de bine, de rău, aceștia au inițiat două proiecte de hotărâre. Vreau să știu, însă, ce hotărâre a inițiat domnul primar pentru a rezolva această problem? Facem haz de necaz, dar există orașe în care CET-ul este în mâinile rușilor și orașul este în mâinile ucrainienilor și au apă caldă. În Ploiești nu se poate”, a spus Alexandru Ștefan.

Întreaga emisiune

.

Back To Top