Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Zonele vizate au fost Drumul Național 1, în comuna Bărcănești și Comuna Șirna pe DJ 101 A și pe DJ 101 G.
  • Pe parcursul întregii zile au fost controlate peste 220 de autovehicule, fiind efectuate aproximativ 160 de testări cu aparatul etilotest și 5 cu aparatul DrugTest.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, Poliției municipiului Ploiești-Biroul Rutier și cei ai Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au organizat și desfășurat joi două  acțiuni de tip ’’BLITZ’’.

Citește și:  Angajări la Jandarmi, în Prahova. Ce posturi sunt scoase la concurs

Zonele vizate au fost Drumul Național 1, în comuna Bărcănești și Comuna Șirna pe DJ 101 A și pe DJ 101 G.

Astfel, polițiștii prahoveni au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, pentru combaterea abaterilor săvârșite de către bicicliști, precum și pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Pe parcursul întregii zile au fost controlate peste 220 de autovehicule, fiind efectuate aproximativ 160 de testări cu aparatul etilotest și 5 cu aparatul DrugTest.

Citește și: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 9 septembrie 2022

De asemenea, au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, dintre acestea, 27 fiind aplicate bicicliștilor, iar 25 conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 22.500 de lei.

Back To Top