Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul a fost depistat de radar cu 112 km/h pe DN1, la Românești. 
  • Acesta nu are permis de conducere. 

Duminică în jurul orei 9:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DN1, pe raza localității Românești au înregistrat cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 112 km/h, fiind condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Târgu Mureș.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României.

Citește și: Grădinile Ploieștiului. Noul cartier va avea una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Tot ieri, în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina în baza unor informații deținute au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere Reținut încă din anul 2021.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest și să îi fie prelevate mostre biologice de sânge însă a refuzat acest lucru.

Citește și:  Elena Udrea speră să scape de executarea sentinței de 6 ani de închisoare

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Back To Top