Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident dn1a
Categorie: Actual
  • Traficul este blocat marți după-amiază, pe DN1A, la Cojasca, în apropiere de limita dintre județele Prahova și Dâmbovița.
  • Un autotren, un autoturism și o autocisternă încărcată cu șase tone de substanțe periculoase au fost implicate într-un accident grav.

ISU Dâmbovița a anunțat că trei din cele trei persoane implicate în accident sunt rănite și au nevoie de îngrijiri, deocamdată fiind asistate medical la fața locului.

Intervin, în urma evenimentului produs pe DN1A, la Cojasca, pompieri cu două autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița.

În urma impactului dintre un autotren, un autoturism și autocisterna încărcată cu substanțe periculoase, circulația în zonă este blocată complet.

Potrivit Infotrafic, traficul s-ar putea relua în jurul orei 15.45.

VEZI ȘI: Accident pe DN1A! Un șofer beat criță a intrat cu mașina în șanț

Update: "Forțele de interventie au fost suplimentate cu o autospecială si containerul multirisc de la Detasamentul Târgoviște și un echipaj CBRN de la Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgenta Ciolpani.

Sunt înregistrate scurgeri de substanțe periculoase din recipientele transportate de unul dintre autotrenuri.

Se deplasează la locul accidentului și comisari ai Gărzii de Mediu în vederea dispunerii măsurilor din competență.

Au fost luate măsuri pentru asigurarea zonei si evacuarea persoanelor din zona accidentului.

Circulația este blocată pe ambele sensuri de circulație.

O persoana, un bărbat de 62 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ Dâmbovița și este transportat la spital", anunță ISU Dâmbovița.

Update 21.00: ISU Dâmbovița a anunțat că zona a fost decontaminată, iar substanțele periculoase au fost neutralizate.

Foto: Facebook/ Accidente rutiere România

Back To Top