Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un tânăr de 23 de ani care s-a urcat drogat și fără permis de conducere la volanul unei mașini a fost reținut de polițiști
  • Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor, iar oamenii legii l-au urmărit pe Bulevardul Republicii. 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bulevardul Republicii.

Întrucât inițial conducătorul auto nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, șoferul oprind la scurt timp, după aproximativ 100 de metri.

Citește și:  Bătaie în cartierul Nord din Ploiești. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital

La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiu.

Întrucât acesta avea un comportament suspect a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ba mai mult, polițiștii au constatat și faptul că valabilitatea numerelelor provizorii de circulație este expirată din cursul anului trecut.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește și:  Încă două școli din zone marginalizate ale Ploieștiului vor fi modernizate din fonduri europene

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Back To Top