Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ora de iarna
Categorie: Actual

 

• În ciuda deciziilor de la Buxelles de a elimina schimbarea orei de iarnă și de vară, românii își vor schimba și în acest an ceasurile.
• În ultimul weekend din octombrie, ora 04.00 va deveni ora 03.00.
• Vom dormi, aparent, cu o oră mai mult, dar medicii susțin că adaptarea la noul ritm ne va afecta. Iată cum.

Și în acest an, România va trece la ora de iarnă. În noaptea dintre 29 și 30 octombrie, ultimul weekend al lunii, ora 04.00 va deveni ora 03.00, ceea ce înseamnă că vom dormi cu o oră mai mult.

În anii trecuți, Comisia Europeană a propus constant renunțarea la ora de iarnă, însă, nici acum, România nu a adoptat o astfel de decizie. Și niciun alt stat al UE nu a aplicat, odată pentru totdeauna, fie pentru ora de vară fie pentru ora de iarnă. Cele mai multe țări au argumentat, în 2018, păstrarea orei sezoniere pe motiv că este „prematură”. Apoi nimănui nu i-a mai păsat.

Europarlamentarul Victor Negrescu declara, în toamna anului trecut, că România a luat decizia de a „nu adopta renunțarea la ora de iarnă deocamdată și acest proces este blocat la nivel european”, relatează capital.ro.

CITEȘTE ȘI: Ziua Pompierilor din România: De ce este marcată pe 13 septembrie

Pe de altă parte, unele state UE, cum este Italia, sunt acum tot mai deschise acestei schimbări, odată cu agravarea crizei energiei. Prin renunțarea la schimbarea orei, s-ar economisi 500 de milioane de euro, spun italienii. Este nevoie de un singur stat să adopte o astfel decizie, ca și alte țări europene să îl urmeze.

Experții din sănătate spun că schimbarea orei are efecte secundare asupra organismului, în special în primele două săptămâni. Practic, adaptarea la noua oră, indiferent că este de iarnă sau de vară, obligă organismul la eforturi fizice, dar și psihice, care se pot manifesta prin insomnii, oboseală sau chiar depresie.

Mai mult pe capital.ro

CITEȘTE ȘI: Urmărire pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Tânăr de 23 de ani de ani, reținut după ce s-a urcat drogat și fără permis la volan

 

Back To Top