Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

 

  • Crucea de pe Muntele Caraiman a fost inaugurată, la inițiativa Reginei Maria și a Regelui Ferdinand I, la 10 ani de la sfârșitul Primului  Război Mondial.
  • Crucea Caraiman rămâne un simbol al țării noastre și este, până în prezent, cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan.

Jandarmii prahoveni au participat miercuri la o ceremonie militară organizată în masivul Bucegi, la Crucea Caraiman, dedicată Înălțării Sfintei Cruci.

Citește și:  Din ce în ce mai complicat. Dezbaterea pe tema apei calde, cu scântei dar fără soluții

„Astăzi este Ziua Muntelui. O sărbătorim chiar pe culmile lui, pe platoul de la Crucea Caraiman unde jandarmii montani participă la ceremonia militară dedicată unei mari sărbători a creștinătății: Înălțarea Sfintei Cruci.

Un moment solem, organizat la Monumentul Eroilor de pe Vârful Caraiman, unde am omagiat jertfa înaintașilor noștri.

Crucea de pe Muntele Caraiman a fost inaugurată, la inițiativa Reginei Maria și a Regelui Ferdinand I, la 10 ani de la sfârșitul Primului  Război Mondial.

Citește și:  Virgil Popescu, ministrul Energie: „În zona casnică e loc de schimbarea corpurilor de iluminat care nu sunt eficiente”

Crucea Caraiman rămâne un simbol al țării noastre și este, până în prezent, cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan.” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române prin intermediul unui comunicat de presă.

Back To Top