Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul rutier s-a produs, miercuri seară, pe strada Griviței, din Urlați, după ce un autoturism și o ambulanță, în care se afla și un pacient, au intrat în coliziune.
  • În urma impactului, o asistentă în vârstă de 38 de ani a fost rănită, iar pacientul din ambulanță a fost preluat de un alt echipaj medical.

Accidentul rutier s-a produs, miercuri seară, pe strada Griviței din Urlați, iar în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani și o ambulanță care transporta un pacient către municipiul Ploiești.

Citește și: Motociclist implicat într-un accident pe DN 1 în Prahova. Trafic restricționat pe o bandă spre Ploiești

În urma impactului celor două autovehicule, ambulanța a fost proiectată în peretele stradal al unei locuințe, iar o asistentă în vârstă de 38 de ani suferind vătămări corporale. 

Pacientul a fost preluat de un alt echipaj medical, fără a suferi vătămări corporale în urma accidentului rutier. Inspectoratul de Poliție Județean a anunțat că nu sunt probleme legate de trafic.

Update: Starea victimelor implicate în accidentul de la Urlați

 

Back To Top