Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ambulanță accident Urlați
Categorie: Știri locale
  • Serviciul Județean de Ambulanță Prahova a anunțat miercuri seară că o singură persoană, dintre cele implicate în accidentul produs în jurul orei 18.00, la Urlați, a fost transportată la spital din cauza leziunilor suferite.
  • Cel de-al doilea pacient ajuns la SJU este bolnava de 77 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral, care se afla în ambulanța implicată în eveniment și care nu a suferit alte leziuni în urma impactului, potrivit aceleiași surse.

În accidentul produs pe strada Griviței, din Urlați, au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă, aparţinând SAJ Prahova, care  se deplasa spre Spitalul Judeţean Ploieşti.

“Echipajul era în misiune  transportând  o pacientă în vârstă de 77 ani cu o suspiciune de accident vascular cerebral din Spitalul Urlaţi”, au menționat reprezentanții SAJ.

VEZI ȘI: Accident în Urlați. Un autoturism și o ambulanță au intrat în coliziune

La locul accidentului au fost trimise două echipaje SAJ și unul SMURD, însă la spital au fost duse doar pacienta de 77 de ani (fără leziuni traumatice vizibile adăugate patologiei deja existente) și o femeie 39 ani, asistentă din ambulanță, care a suferit un traumatism cranio-facial, plag- linguală, traumatism coloana cervicală, traumatism umăr drept, traumatism lombar drept, traumatism  glezna stângă.

Ambulanțierul, un bărbat de 53 de ani, nu a suferit leziuni și a refuzat transportul la spital, au precizat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

În autoturismul condus de o femeie de 47 de ani, care nu a fost rănită, se mai afla o pasageră de 67 de ani, care a suferit un traumatism toracic dar, de asemenea, a refuzat transportul la spital.

Foto ilustrație

Back To Top