Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

date
Categorie: Economic

 

• Liderii de afaceri se pregătesc să intre într-o nouă eră, în care operațiunile, procesul decizional și interacțiunile cu clienții și angajații vor fi determinate de date.
• Cele mai mari dificultăți în business vor fi reprezentate de costurile ridicate și deficitul de competențe.
• Având în vedere deficitul structural de talente, mai mult de jumătate dintre managerii participanți la studiu afirmă că se concentrează mai degrabă pe recalificare decât pe angajare.

 

Managerii din toată lumea își fac deja planuri pentru o nouă paradigmă de acțiune, în care resursele financiare vor fi direcționate cu prioritate către date și analize. Cloud, internetul lucrurilor și inteligența artificială completează mixul de investiții în tehnologie. Cele mai mari dificultăți în business vor fi reprezentate de costurile ridicate și deficitul de competențe, relatează termene.ro.

Potrivit studiului EY Tech Horizon 2022, un sondaj global la care au participat peste 1.600 de directori generali ai unor companii de top din șapte industrii, privind rolul tehnologiei în planurile lor de transformare, liderii de afaceri se pregătesc să intre într-o nouă eră, în care operațiunile, procesul decizional și interacțiunile cu clienții și angajații vor fi determinate de date.

Peste 50% dintre respondenți (53%) au identificat datele și analizele ca fiind principala lor prioritate de investiții pentru a-și construi strategia de transformare în următorii doi ani, ceea ce înseamnă o creștere de la 35% față de rezultatele sondajului similar din 2020.

Liderii de afaceri spun că baza digitală care îi va ajuta să obțină valoarea maximă din investițiile lor în tehnologie constă dintr-o nouă infrastructură tehnologică de cloud (49%), internetul lucrurilor (IoT) (42%) și inteligență artificială (AI) (35%), mai relatează sursa citată.

Companiile plănuiesc să extragă valoare din aceste investiții prin anticiparea tendințelor și nevoilor clienților (44%), crearea de noi produse (42%) și îmbunătățirea produselor și operațiunilor existente (34%).

Care sunt principalele bariere în transformare ce privește datele și tehnologia

Mai mult de o treime dintre directorii intervievați (35%) au menţionat costul ridicat al tehnologiei ca fiind principala provocare, urmată de cerințele complexe de securitate și confidențialitate (27%) și de complexitatea integrării mai multor sisteme (25%).

CITEȘTE ȘI: Cele mai mari tranzacţii din 2022 cumulează aproximativ 4 miliarde de euro

Potrivit studiului EY Tech Horizon 2022, deficitul de competențe reprezintă o constrângere pentru companiile care doresc să facă saltul către o organizaţie centrată pe date, 71% dintre respondenți menționând creşterea cheltuielilor pentru dezvoltarea competențelor tehnologice.

Respondenții au indicat provocările legate de o perfecționare reușită (30%), lupta pentru a păstra talentele calificate existente (29%) și cerințele ridicate de remunerare (25%) ca fiind principalele obstacole în calea dobândirii de competențe digitale. Având în vedere deficitul structural de talente, perfecționarea și retenția ocupă un loc central, 70% dintre respondenți afirmând că se concentrează mai degrabă pe recalificare decât pe angajare, mai precizează termene.ro.

EY este o firmă de servicii profesionale cu 312.250 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 40 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2021.
Tech Horizon este raportul bianual al EY privind starea și evoluția strategiei tehnologice în cadrul organizaţiei. Studiul EY Tech Horizon 2022 a vizat directori sau alte categorii de rang superior din 12 țări și șapte industrii, iar respondenții provin din companii cu venituri de cel puțin 1 miliard de dolari.
Mai multe pe termene.ro

CITEȘTE ȘI: Rata inflației: 15,3%! Unele alimente s-au scumpit, într-un an, cu 50%, iar prețul gazelor e mai mare cu 70%

Back To Top