Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

UPDATE: Primarul Ploieștiului Andrei Volosevici a sunat la redacția APH, susținând că amenda primită de SC Hale și Piețe este de 1.500 de lei. „Avem hârtii care demonstrează acest lucru”, ne-a declarat primarul Volosevici. 

  • Pe 8 septembrie comisarii OPC au luat decizia închiderii Halelor Centrale din Ploiești din cauza mizeriei găsită în urma unui control. 
  • În urma controlului a fost aplicată o amendă de 15 000 de lei, un avertisment precum și decizia opririi temporare a activității. 

„În urma actiunilor de control din data de 08.09.2022, SC HALE SI PIETE SA a fost sancționată cu amendă în valoare de 15.000 lei si un avertisment, precum și măsură complementară de Oprire Temporară a activității, până la remedierea deficiențelor.

Citește și:  EXCLUSIV APH: Halele Centrale Ploiești, închise de ANPC

Ca urmare a solicitării operatorului economic de redeschidere a activității, în data de 15.09.2022 comisari din cadrul CJPC Prahova, sub coordonarea d-lui Ion Iordăchescu, comisarul șef al Regiunii Sud Muntenia, au verificat modul de îndeplinire a măsurilor dispuse, au constatat remedierea deficiențelor, operatorul economic primind acordul pentru redeschiderea activității.” au transmis reprezentanții  Comisariatul Regional Protecția Consumatorului - Regiunea Sud Muntenia vineri dimineață. 

Citește și:  Halele Centrale Ploiești, deschise doar pentru comercianții care și-au făcut curățenie

Back To Top