Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reținută credite car
Categorie: Actual
  • Opt persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor derulate joi de polițiștii prahoveni, într-un dosar privind obținerea a 5,7 milioane de lei din împrumuturi contractate cu acte false.
  • Una dintre acestea și-a petrecut noaptea în arest.

În urma probatoriului administrat, o femeie în vârstă de 46 de ani, din București, a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentată unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, potrivit noilor informații furnizate de IJP Prahova.

După perchezițiile care au avut loc ieri, polițiștii au dus la audieri opt persoane, cu vârste între 39 și 72 de ani.

În dosar se vorbește despre un prejudiciu estimat la aproape 6 milioane de lei, creat în perioada 2015 – 2022 din contractarea a 163 de credite în baza unor documente false.

VEZI ȘI: Ploieșteancă de 34 de ani, reținută pentru furt dintr-un Mega Image. Luată la întrebări, a recunoscut și alte fapte similare

Cercetările sunt derulate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații.

VEZI ȘI: Credite cu acte false la peste 160 de CAR-uri din țară. Polițiștii prahoveni au descins în București și alte trei județe

Back To Top