Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hale
Categorie: Actual

 

• În urma controlului întreprins de OPC în data de 8 septembrie și care a dus la închiderea temporară a Halelor Centrale, comisarii au sancționat societatea din subordinea Consiliului Local cu 15.000 de lei.
• După ce Actualitatea Prahoveană a publicat, vineri dimineață, comunicatul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Regiunea Sud Muntenia în care anunță sancțiunea, primarul Andrei Volosevici a transmis redacției că sancțiunea a fost de doar 1.500 de lei.
• Nimic mai fals însă, procesul verbal întocmit de comisarii OPC fiind completat cu suma de 15.000 lei.
• De fapt, primarul a încercat să dezinformeze folosind un sofism: documentul-amendă e de 15.000, însă am plătit 1.500 în 48 de ore, deci am hârtii că amenda e 1.500 - o discuție inutilă inițiată de edil la telefon cu reporterul Actualitatea Prahoveană.

Articolele publicate de Actualitatea Prahoveană în urma controlului de la Hale au arătat ploieștenilor mizeria și neregulile devenite tradiție în spațiul administrat de societatea Primăriei Ploiești.
Controlul s-a terminat cu suspendara temporară a activității și cu aplicarea unei sancțiuni de 15.000 de lei, așa cum instituția Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului Regiunea Sud Muntenia anunța prin comunicatul de presă publicat vineri dimineață și preluat de mai multe ziare locale.

CITEȘTE ȘI: UPDATE/ OPC a amendat HALE ȘI PIEȚE în urma controlului care a dus la închiderea Halelor Centrale

Pentru că amenda a fost plătită într-un termen de 48 de ore de la constatarea abaterilor, SC Hale și Piețe a avut posibilitatea să achite de zece ori mai puțin, adică 1.500 de lei, lucru care s-a și întâmplat.

Cum minte primarul Volosevici

Controlul OPC Prahova nu a urmărit prejudicierea bugetului Primăriei și nici al SC Hale și Piețe, ci a vizat respectarea normelor de igienă sanitară impusă de lege.
Faptul că societatea a dispus de lichidăți și a plătit în scurt timp amenda, beneficiind de reducerea acesteia, nu schimbă cu nimic încadrarea faptelor și, totodată, a actelor de constatare.
Pentru corecta informare a publicului, dar și a administrației locale, vă propunem să lecturați încă o dată textul comunicatului de presă emis de OPC Prahova care anunța sancțiunea și, totodată, solicităm primarului Andrei Volosevici să se adreseze acestei instituții în cazul în care acesta este, în continuare, de părere că inspectorii, dar și ziariștii au adăugat un „0” în plus, din greșeală.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV APH: Halele Centrale Ploiești, închise de ANPC

Back To Top