Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
borovinaAstăzi, 2 mai 2012, începe susţinerea probei practice la examenul de titularizare. Desfăşurarea lecţiilor deschise va avea loc până pe data de 7 iunie. Pentru prima dată în sistemul de învăţământ românesc, examenul de titularizare este organizat de către instituţiile individual, de către instituţiile de învăţământ.

Anul acesta s-au înscris pentru posturile libere din sistemul de educaţie preuniversitar 1410 candidaţi. "Aspiranţii la un post în sistemul de învăţământ vor susţine, începând de astăzi, lecţii deschise în centrele de concurs. Până în prezent, a fost stabilit programul de desfăşurare a lecţiilor deschise. Avem în judeţul Prahova, 18 centre de concurs şi 16 centre independente", ne-a declarat Gheorghe Borovină (foto) , inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Cei mai mulţi candidaţi la titularizare au optat pentru posturi de profesori în învăţământul primar, astfel aproape 20 la sută dintre înscrişi vor susţine examene pentru locurile disponibile de învăţători. Totuşi, organizarea de până acum recomandată de Ministerul Educaţiei pierde din nou din vedere zilele libere stabilite chiar de guvernanţi.

"Atenţie titulari, în programările lecţiilor deschise nu s-a avut în vedere că 5 iunie este a doua zi de Rusalii, declarată nelucrătoare. Aşa că v-aţi programat pentru proba practică la această dată este bine să vă reprogramaţi pentru o altă zi", ne-a mai spus şeful inspectoratului şcolar.
Back To Top