Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

droguri ecstasy diicot
Categorie: Actual
  • Procurorii DIICOT investighează o grupare bănuită de trafic de droguri care ar fi avut clienți inclusiv în Prahova.
  • Suspecții ar fi acționat în ultimele două luni, în județ, dar și în București și Brașov.
  • Șase persoane au fost reținute, în urma unui flagrant.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală și ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București i-au surprins joi în flagrant șapte inculpați, în municipiul Brașov, după ce aceștia au vândut 2.150 tablete de amfetamină (ecstasy).

“În cauză s-a reținut faptul că, în perioada august-septembrie 2022, trei dintre inculpați au comercializat consumatorilor din București și județele Prahova și Brașov droguri de mare risc, iar ceilalți patru inculpați intermediau relația cu consumatorii și asigurau locațiile unde se efectua tranzacția”, informează anchetatorii.

În ziua flagrantului, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore în cazul a șase membri ai grupării, pentru care cer și arestarea preventivă, iar cea de-a șaptea persoană implicată a fost plasată sub control judiciar

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și Brașov și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

VEZI ȘI: Percheziții DIICOT la traficanții și distribuitorii de heroină din București și Ilfov

Back To Top