Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenționări de cod portocaliu de vânt puternic pentru zona de munte din mai multe județe din România. 
  • Pe Transalpina a început să ningă, iar Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere recomandă conducătorilor auto să evite deplasările în zonă dacă autovehiculele nu sunt echipate de iarnă.

 Prahova se află sub cod galben de vânt puternic, până duminică, la ora 20.00.  ANM a emis, duminică, mai multe atenționări de cod portocaliu de vânt puternic în zona de munte din județele Covasna, Harghita, Mureș, Buzău, unde vântul suflă cu viteze de 90...100 km/h.

Citește și: Cod galben de vânt puternic în tot județul Prahova

În zona de munte din județele Bacău, Suceava, Neamț și Vrancea, potrivit ANM, la altitudini de peste 1600 m vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 90...110 km/h, iar la altitudini mai mari de 2000 m va ninge viscolit. Avertizările de cod portocaliu de vânt puternic sunt valabile duminică, până la ora 16.00.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că este lapoviță și ninsoare pe DN67C, în zona montană,  pe Transalpina, precizând că recomandă conducătorilor auto să evite zona dacă nu au autovehicule echipate de iarnă. În zonă acționează un echipaj de intervenție din cadrul districtului Rânca și un utilaj echipat cu lamă și material antiderapant.

Back To Top