Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Valoarea sancțiunii este de 100 000 de lei. 
  • Potrivit comisarilor Gărzii de Mediu Prahova, nu au fost respectate condițiile stabilite prin actul de reglementare cu privire la monitorizarea surselor de emisie atmosferică.

Garda de Mediu Prahova a aplicat rafinăriei Lukoil Ploiești o amendă în valoare de 100 000 de lei din cauza nerespectării condițiilor cu privire la monitorizarea surselor de emisie atmosferică. 

„Garda de Mediu Prahova a aplicat rafinăriei cu sediul în Ploiești, strada Mihai Bravu, sancțiune contravențională în valoare de 100.000 lei în urma unui control planificat.

Citește și:  Soluția lui Iulian Dumitrescu pentru ca Ploieștiul să aibă apă caldă de la începutul lui octombrie

Pe timpul verificărilor, comisarii au constatat nerespectarea unor condiții stabilite prin actul de reglementare cu privire la monitorizarea surselor de emisie atmosferică.

Citește și:  Tabără terapeutică de psihoterapie și dezvoltare personală

Totodată , în cauză au fost stabilite măsuri cu termene de realizare și de respectare a legislației de mediu privind emisiile industriale.” au transmis reprezentanții instituției.

Back To Top