Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tabara psihologica
Categorie: Actual

 

• Un nou tip de psihoterapie și dezvoltare personală ia avânt din ce în ce mai mult pe piață: taberele terapeutice pentru conectare și echilibrare interioară, prin care participanții sunt invitați să îmbine diverse metode pentru vindecarea și evoluția lor.
• Întâlnirile de grup se bazează pe exprimare liberă și integrează la toate nivelurile (mental-emoțional-fizic) prin acțiuni concrete, cu suport emoțional și în spațiu de siguranță.

Îmbinând metode profunde din psihoterapie, spiritualitate și dezvoltare personală, aceste întâlniri de grup oferă o experiență imediată, cu efecte concrete pentru vindecarea emoțională.
Un astfel de eveniment este organizat de psihologul Maria Diana Drăghici și consilierul în dezvoltare personală Ancuța Elena Mocănașu, în acest weekend, pentru cei care vor să experimenteze un nou nivel de conștientizare și echilibrare la nivel emoțional.

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: De ce ne întoarcem din concediu mai obosiți decât am plecat?

„Atunci când vine vorba de vremuri actuale, de provocările cotidiene, am remarcat că cei mai fericiți oameni sunt cei împăcați cu ei înșiși. De-a lungul terapiilor, am observat că această împăcare vine din lucrul și relația cu propria persoană. Avem tendința să ne criticăm des, să ne asumăm o presiune prea mare, sau să învinuim părinții, partenerii, să purtăm convingeri mentale din vremuri îndepărtate, mai exact, din copilărie. Astfel, experiența ne-a arătat că lucrul cu copilul interior aduce vindecare și înțelegere asupra tot ceea ce s-a întâmplat în trecut, iar prin aceasta, adultul își clarifică și își creează propriul drum, cu acceptare, curiozitate, bucurie asupra vieții. Întâlnirile de grup sunt terapeutice, deoarece, prin exprimare liberă, fără judecată, fiecare om vede noi perspective și integrează la toate nivelurile (mental-emoțional-fizic) conștientizările avute în proces. Bineînțeles, ele se desfășoară cu suport emoțional și în spațiu de siguranță”, a explicat consilierul în dezvoltare personală Ancuța Elena Mocănașu.

CITEȘTE ȘI: Studiu: Câte pahare de alcool sunt prea multe

„Îmbinăm metode profunde din psihoterapie, spiritualitate și dezvoltare personală, astfel că, experiența este una trăită, simțită, cu efect. Timp de trei zile, persoane cu aceeași intenție, de a se cunoaște mai profund, de a se conecta la ele însele, de a reuși să se conecteze cu copilul interior, lucrează atât individual, cât și în grup, exerciții create specific pentru relația cu propria persoană.
Ceea ce aduce nou evenimentul este conectare, vindecare, acțiune, energizare, mindfulness, zâmbetele sufletului și răsfăț. Ne aflăm deja la cea de-a doua ediție a taberei, în care participanții vor beneficia de opt ateliere terapeutice, două meditatii de grup și două ceremonii de conectare. Nu vor lipsi focul de tabără și o serie de facilități precum saună, jacuzzi, pădure privată cu râu, bibliotecă, sală gym. Toate mesele sunt incluse și sănătoase: ovo-lacto-vegetariene.
Participanții sunt persoane asumate care vor să fie parte dintr-un grup de lucru și care, în acest moment, se confruntă cu provocări în a se conecta cu ele însele și cu cei din jur. Fie au stări de anxietate, fie simt că este momentul să întâlnească acel copil interior care și-a reprimat emoțiile și vor să le experimenteze într-un spațiu de siguranță. Lucrul cu mine și cu pacienții mei mi-a aratat că, în spatele tuturor rănilor copilăriei se află darurile noastre, care sunt atributele unui copil: inocența, empatia, starea de prezență, spontaneitate, libertatea, autenticitatea. Și toate acestea stau la baza unei responsabilități sănătoase de care ne putem bucura în viața de adult”, transmite Maria Diana Drăghici, psihoterapeut psihodinamic.

Cea de-a doua ediție a taberei de reconectare se desfășoară în perioada 23-25 septembrie. Te poți înscrie telefonic la numărul 0754 790 172, prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin formularul de pe rețelele de socializare disponibil AICI. Detalii despre tabăra de psihoterapie și dezvoltare personală AICI.

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: Perfecționismul, o sursă constantă de stres și anxietate

Back To Top