Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Naționale (CNAIR) a anunțat că va demara anchete de circulație pe întreaga rețea de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi pentru realizarea unui studiu cu privire la traficul rutier.
  • Echipaje mixte CNAIR - Poliția Română (recenzori și agenți de circulație) vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă pentru a le adresa un set de întrebări cu privire la destinație, scopul deplasării, dar și cu privire numărul de pasageri în cazul vehiculelor de transport călători. 

CNAIR a anunțat, marți, că în zilele de 21 septembrie, 28 septembrie, 12 octombrie și 26 octombrie 2022, în intervalele orare 08.00 - 12.00 și 14.00 - 18.00, se vor desfășura anchetele de circulație Origine — Destinație. Anchetele se vor desfășura pe întreaga rețea de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi aflate în administrarea CNAIR.

Citește și: Sunt gata toate licitațiile pentru al doilea sector din A7 Ploiești - Pașcani (Autostrada Moldovei)

Studiul, coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică, potrivit CNAIR, constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea de drumuri naționale din România. Echipaje mixte CNAIR - Poliția Română (recenzori și agenți de circulație) vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă și le vor adresa un set de întrebări.

Citește și: Economie de energie la Cotroceni. Temperatura din biroul președintelui va fi redusă

Conducătorii auto, potrivit CNAIR, sunt rugați să precizeze originea plecării în cursă (ex.: București, Zalău), destinația cursei (ex.: Suceava, Chișinău), scopul călătoriei (ex.: turistic, acasă, loc de muncă, alte scopuri), felul mărfurilor în cazul vehiculelor de transport marfă, dar și numărul de călători în cazul vehiculelor de transport călători.

Update: "Din motive obiective și pentru desfășurarea acestor anchete în condiții optime, CNAIR  a luat decizia de a demara aceste anchete începând cu data de 28.09.2022", se arată într-un nou comunicat transmis de companie în cursul zilei de marți.

CNAIR a precizat că informațiile solicitate sunt complet anonime, iar conducătorii auto sunt rugați să colaboreze cu anchetatorii astfel încât această acțiune să se desfășoare într-un timp cât mai redus.

 

Back To Top