Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Contrele pe tema crizei apei calde de la Ploiești par să fie fără sfârșit.
  • Primarul Andrei Volosevici a anunțat că a semnat contractele de mandat pentru reprezentanții CL în AGA Termo Ploiești, și, după doar câteva minute consilierul Valentin Marcu l-a contrazis și l-a rugat să nu dea comunicate „înainte de a-și îndeplini atribuțiile”.

„Am citit comunicatul primarului și, ca membru în AGA al Termo Ploiești SRL, îl rog să nu mai dea Comunicate de presă înainte de a-și îndeplini atribuțiile (de exemplu, să semneze mandatele AGA) ca să nu mai întârziem pornirea apei calde. Îl asigur pe domnul primar că ploieștenii știu cine e responsabil de declanșarea crizei și așteaptă rezolvarea problemei nu vorbe scrise pe hârtie”, a transmis, pe rețelele de socializare, consilierul local ploieștean Valentin Marcu.

„Am semnat contractele de mandat”

Cu câteva minute înainte de postarea consilierului local, primarul Andrei Volosevici anunțase că a semnat mandatele reprezentanților CL în AGA Termo Ploiești. „Municipiul Ploiești a primit în această dimineață, decizia de constituire a societății S.C Termo Ploiești S.R.L. Procedura de înființare a societății Termo Ploiești S.R.L.  a fost finalizată, în această dimineață, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului.  La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în Consiliul de Administrație al S.C Termo Ploiești S.R.L., pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la S.C Termoficare Prahova. De asemenea, am semnat contractele de mandat pentru reprezentanții Consiliului Local al municipiului Ploiești în Adunarea Generala a Asociaților la Termo Ploiești S.R.L. Astfel, am solicitat ca până mâine, cel mai târziu, să fie prezentat planul de preluare a personalului. Așteaptăm, încă, de la Consiliul Judeţean Prahova, cedarea CET Brazi și a rețelei primare de termoficare. Consiliul Judeţean Prahova nu a adoptat, până în prezent, o hotărâre de consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești”, se arată în comunicatul primarului Andrei Volosevici.

Citește și Actele pentru noua firma de termoficare a Ploieștiului au ajuns la Primărie. Pot începe angajările

Back To Top