Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cătălin predoiu
Categorie: Actual
  • Ministrul Justiției a participat, joi, la bilanțului Ministerului Public pe anul 2021.
  • Acesta le-a transmis procurorilor că, “dincolo de orice parametru şi orice evaluare, este autoevaluarea”.
  • "Ne-am propus şi cred că ne-am atins obiectivele de a asigura independenţa procurorului, de a asigura cadrul pentru continuarea luptei anticorupţie şi anticrimă-organizată, de a asigura premisele pentru un act de justiţie, la modul general, de calitate şi eficienţă, de a aduce mai multă coerenţă în Ministerul Public, mai multă responsabilitate pentru conducătorii din Ministerul Public", a adăugat ministrul, cu privire la proiectul legilor justiției.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a vorbit, la evenimentul de astăzi, despre așteptările pe care le au cetățenii de la procurorii și nu numai.

"Cetăţenii aşteaptă de la dumneavoastră, de la fiecare procuror, ceea ce în fond aşteaptă şi de la fiecare om politic, adică profesionalism, seriozitate, integritate, decenţă publică, asumare şi a celor bune şi a celor rele, onestitate şi - până la urmă - decenţă. Cred că asta aşteaptă toată lumea de la noi şi cred că cel mai important lucru, dincolo de orice parametru şi orice evaluare, este autoevaluarea, în oglinda în care ne privim în fiecare seară sau dimineaţă, spunându-ne dacă am putut să facem tot ce era de făcut într-un context dat", a transmis Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

Predoiu: Proiectul legilor justiției aduce mai multă coerență în Ministerul Public

"În aceste zile, Parlamentul dezbate proiectele de lege ale justiţiei. (...) În ciuda proceselor de intenţie care s-au făcut ministerului la iniţierea acestui demers, nu am avut niciodată închis dialogul cu Ministerul Public, cu conducerile parchetelor, inclusiv parchetele specializate. Nu am trecut la sesizarea Guvernului până când nu ne-am asigurat că, cel puţin în propunerile iniţiale, dar eu spun că am depăşit această marjă a propunerilor esenţiale, soluţiile din proiect nu sunt îmbrăţişate şi de Ministerul Public, la modul general, prin reprezentanţii săi, fără a avea pretenţia că aceste soluţii mulţumesc pe fiecare dintre voi. E greu de construit un astfel de proiect, nu cred că e posibil, dar, noi, când am redactat aceste proiecte, ne-am propus şi cred că ne-am atins obiectivele de a asigura independenţa procurorului, de a asigura cadrul pentru continuarea luptei anticorupţie şi anticrimă-organizată, de a asigura premisele pentru un act de justiţie, la modul general, de calitate şi eficienţă, de a aduce mai multă coerenţă în Ministerul Public, mai multă responsabilitate pentru conducătorii din Ministerul Public, pentru că atribuţii în plus înseamnă şi responsabilitate în plus, de ce nu, mai multă disciplină, rigurozitate procedurală, respectul garanţiilor şi drepturilor omului trebuie să fie - şi ştiu că este - pentru conducerea Misterului Public, a parchetelor şi - sper eu - pentru fiecare procuror o condiţie a funcţionării, a exercitării profesiei", a mai declarat Predoiu la prezentarea bilanțului.

VEZI ȘI: Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu: “Este nedrept, incorect și ipocrit să se reproșeze Ministerului Justiției că nu a sesizat Comisia de la Veneția” – VIDEO LINK

Back To Top