Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termoficare ploiești acte
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a anunțat, într-un comunicat transmis joi dimineață, că începe, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la Termoficare Prahova.
  • Angajații vor trece la noua societate care va asigura termia în Ploiești.

Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL, firma care va asigura activitatea de termoficare a Ploieștiului.

“Procedura de înființare a societății Termo Ploiești SRL  a fost finalizată, în această dimineață, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului.

La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în Consiliul de Administrație al SC Termo Ploiești SRL, pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la SC Termoficare Prahova.

Primarul Andrei Volosevici a solicitat că până mâine, cel mai târziu, să îi fie prezentat planul de preluare a personalului”, se arată în comunicatul Primăriei Ploiești. 

VEZI ȘI: Firma care va prelua activitatea de termoficare, la Ploiești, a fost înregistrată la Registrul Comerțului

În acest timp, “municipiul Ploiești așteaptă, încă, de la Consiliul Judeţean Prahova,  cedarea CET Brazi și a rețelei primare de termoficare. Consiliul Judeţean Prahova nu a adoptat, până în prezent, o hotărâre de consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul Municipiul Ploiești”, se încheie mesajul administrației locale.

Back To Top