Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politie noaptea american
Categorie: Actual
  •  Un tânăr de 32 de ani a fost prins aseară conducând, prin Ploiești, fără a avea permis valabil în România.
  • Polițiștii i-au deschis dosar penal.

Bărbatul este cetățean american și a fost depistat în zona de vest a municipiului.

"La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona de Vest a municipiului, au oprit pentru control un autoturism care circula din direcția Sălii Sporturilor Olimpia către strada Căliman.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean american, în vârstă de 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere internațional.

VEZI ȘI: Urmărire pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Tânăr de 23 de ani de ani, reținut după ce s-a urcat drogat și fără permis la volan

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Back To Top