Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Oprinoiu
Categorie: Actual
  • Senatorul USR Aurel Oprinoiu a declarat, la Actualitatea LIVE, că a luat în calcul varianta strângerii de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici.
  • Oprinoiu îi reproșează edilului modul în care a gestionat criza apei calde din municipiu și lipsa de colaborare cu ceilalți factori responsabili.

„E o luptă a orgoliilor iar victimele sunt cetățenii Ploieștiului. Mi s-a părut că domnul primar Volosevici caută orice tertip ca să blocheze înaintarea lucrurilor. Când am auzit că dorește să facă o comisie care să inventarieze echipamentele de la CET Brazi și că această inventariere va dura șase luni, am simțit că e o modalitate ca nici această societate de termie să nu funcționeze. Lipsa de comunicare duce către un punct de blocaj și când au ajuns într-o astfel de situație încearcă să scape de responsabilitate și să arunce vina în tabăra opusă. Fără colaborare această problemă nu se va rezolva. M-am gândit să începem o acțiune de strângere de semnături, să facem un referendum să demitem conducerea orașului Ploiești”, a declarat Aurel Oprinoiu la Actualitatea LIVE.

„Comportament dezastruos”

„Administrația Volosevici din mandatul trecut nu se compară cu administrația Volosevici de acum. De ce în acel mandat orașul a prosperat și ce se întâmplă acum? De doi ani orașul arată jalnic, de doi ani nu se fac pași în nicio direcție și, după ce am traversat o criză a salubrității, a apărut problema apei calde. În primul mandat, domnul primar Volosevici a avut o echipă puternică în spate, iar acum comportamentul domnului primar este dezastruos”, a adăugat senatorul USR.

Urmărește întreaga emisiune aici.

Back To Top