Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Ploiești, iar din cauza leziunilor suferite nu a supraviețuit.
  • Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 Tragedia a avut loc, joi noapte, la un bloc de pe strada Siliștei din Ploiești. Polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați, în jurul orei 23.45, prin apel 112,  despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc.

Citește și: Minoră în vârstă de 15 ani, dată dispărută la Ariceștii Rahtivani. Anunțul Poliției

Polițiștii deplasați la fața locului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Back To Top