Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Accidentul rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN1, pe raza localității Potigrafu, comuna Gorgota.
  • Conducătoarea unui autoturism, o femeie în vârstă de 43 de ani, a fost rănită și a necesitat transportul la spital.
  • Traficul rutier este restricționat pe DN1, pe banda nr.1 a sensului de mers Ploiești către București, fiind dirijat de către polițiștii rutieri.

 Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, vineri, în jurul orei 18.00, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 1 km 40+050m în afara localității Potigrafu s-a produs un accident rutier.

Citește și: Accident pe DN1, la Potigrafu. O femeie a fost transportată la spital

Din primele date, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, s-a stabilit faptul că, o femeie  în vârstă de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1 a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătoarea auto a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul rutier, potrivit IPJ Prahova, este restricționat pe DN1, pe banda nr.1 a sensului de mers Ploiești către București, fiind dirijat de către polițiștii rutieri.

Back To Top