Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accidente a3
Categorie: Actual
  • Două accidente soldate cu victime, una dintre ele declarată decedată, au avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.00, pe A3 București – Ploiești.
  • În zona Râfov, șoferul unui autocamion a intrat pe contrasens, rupând separatoarele de sens.
  • La scurt timp după aceea, din cauza resturilor de pe carosabil, un alt accident a avut loc, între o autoplatformă și o dubiță în care erau opt persoane.

Cele două accidente s-au produs la km 60 al A3, aproape de Ploiești.

accident Mortal a3 camionPrimul eveniment a fost cel în care a fost implicat autocamionul al cărui șofer, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a scăpat controlul asupra direcției, a trecut de separatoarele de sens și a pătruns pe contrasens. Conducătorul auto era încarcerat și în stare de inconștiență la sosirea echipajelor de urgență. După ce a fost extras din cabina autocamionului, medicii au pronunțat decesul acestuia.

accident Mortal a3În același timp, la doar câțiva metri distanță, echipajele interveneau în urma unui al doilea eveniment rutier. Din primele informații de la fața locului, din cauza resturilor rămase pe carosabil în urma TIR-ului, o autoplatformă în care se afla doar șoferul și o autodubiță cu opt ocupanți au intrat în coliziune. Potrivit ISU Prahova, o persoană din autodubiță a fost rănită, fiind transportată la spital.

Vedeți AICI mai multe imagini surprinse la fața locului.

VEZI ȘI: Bilanț sumbru: 32 de persoane au murit în accidente rutiere grave produse în Prahova în primele 8 luni din acest an. Principalele cauze

Sursa foto: captură video Facebook/ INFO TRAFIC PRAHOVA, ISU Prahova

Back To Top