Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ludoteci grădinițe
Categorie: Actual
  • Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență pentru completarea Legii educației naționale, reglementând serviciile complementare de tip ludotecă, loc de joacă.
  • Aceste structuri complementare pentru servicii de educație timpurie vor fi înființate în localitățile unde locurile în creșe și grădinițe sunt insuficiente.
  • Dotările vor fi asigurate prin PNRR.

“Sunt reglementate serviciile complementare de tip ludotecă, loc de joacă în localitățile în care nu există locuri suficiente în creșe sau grădinițe, asigurând astfel un sistem unitar, incluziv și de calitate pentru educația timpurie, precum și creșterea accesului copiilor cu vârsta de până la 6 ani la serviciile de educație timpurie”, a informat Executivul, cu privire la OUG adoptată vineri.

Nota de fundamentare atașată proiectului arată că în localitățile în care nu există suficiente creșe și grădinițe vor putea fi dezvoltate servicii de educație timpurie complementare de tip ludotecă, grup de joacă, grădiniță comunitară, care vor putea funcționa ca structuri ale unităților de învățământ. Ministerul Educației inițiază hotărârea de Guvern privind organizarea și funcționarea serviciilor de educație timpurie complementare.

VEZI ȘI: MASĂ CALDĂ. Copiii din 300 de școli și grădinițe primesc, din această toamnă, pachețel în valoare de 15 lei/zi

Sursa citată menționează că “se estimează înființarea unui număr de 412 structuri de servicii de educație timpurie complementare a căror dotare este asigurată prin PNRR, urmând ca personalul să fie asigurat și finanțat de către unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Educației. Aceste structuri urmează a fi înființate în perioada 2023- 2024”.

Back To Top