Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, din Gura Vitioarei, a fost prins, vineri, 23 septembrie, în timp ce încerca să spargă ușa unui magazin, iar ulterior s-a stabilit că a furat și mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-o vitrină frigorifică.
  • Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vălenii de Munte care a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițișii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte, în urma probatoriului adiministrat, au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Gura Vitoarei, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Citește și: A3 București – Ploiești. Două accidente, unul dintre ele mortal, în același loc și în același timp, sâmbătă dimineață - FOTO și VIDEO LINK

În fapt, otrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, polițiștii orașului Vălenii de Munte în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului, au surprins, vineri, în flagrant un bărbat în timp ce forța cu un obiect metalic ușa unui magazin.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar mai fi forțat ușa unui alt magazin din oraș, dar pe motiv că a pornit alarma, acesta a părăsit zona. Ulterior, bărbatul a mers la un alt magazin alimentar, care avea expusă vitrina frigorifică spre vânzare în exterior, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Citește și: Cum s-a produs accidentul pe DN1, de la Potigrafu. Trafic restricționat pe prima bandă, pe sensul Ploiești - București

IPJ Prahova a precizat că, în urma materialului probator administrat, bărbatul în cauză este bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de tentativă la furt calificat și două infracțiuni de furt calificat. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au dispus reținerea persoanei pe o perioadă de 24 de ore. Tot ieri, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vălenii de Munte care a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Back To Top