Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Incidentul a avut loc, vineri, în jurul orei 11.00, pe o stradă din Mizil, iar în conflict au fost implicate mai multe persoane.
  • Un copil în vârstă de 12 ani și un tânăr în vârstă de 33 de ani au fost răniți și au ajuns la spital.
  • Un alt tânăr în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

 Politiștii orașului Mizil au fost sesizați, vineri, în jurul orei 11.00, cu privire la faptul că pe o stradă din oraș este un conflict în desfășurare. În baza sesizării, potrivit Inspectoratului de Poliție Prahova, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, identificând mai multe persoane, ce își adresau reciproc injurii și amenințări.

Citește și: Bărbat din Gura Vitioarei, arestat preventiv. A furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice și a fost prins când încerca să spargă ușa altui magazin

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, din primele verificări, s-a stabilit că în altercație au fost rănite două persoane, respectiv un minor, de 12 ani și un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ulterior fiind transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma probatoriului administrat, față de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței competente, cu propunere de arestare preventivă. Alte două persoane, a fost luată măsura controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Back To Top