Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Razia polițiștilor a avut loc, vineri noapte, în mai multe zone din Ploiești, iar la acțiune au participat și reprezentanți ai RAR Prahova.
  • Doi bărbați au fost amendați și au rămas fără permis pentru comportament agresiv în traficul rutier. 

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești au organizat, vineri noapte, în intervalul 22.30-01.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești au organizat și desfășurat o acțiune pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, dar și pentru combaterea comportamentului agresiv în traficul rutier. Activitățile s-au desfășurat în mai multe zone ale municipiului Ploiești, cu sprijinul reprezentanților R.A.R. Prahova.

Citește și: Băiat în vârstă de 16 ani, dat dispărut în Prahova. Mama adolescentului a cerut ajutorul Poliției

În cadrul activităților au fost controlate 43 de autovehicule și au fost efectuate 33 de testări cu aparatul etilotest. Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a precizat că polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, dintre care două pentru comportament agresiv în traficul rutier, una pentru conducere sub influența alcoolului, cinci pentru defecțiuni tehnice la sistemul de iluminare, două pentru dispozitive neomologate, trei pentru anvelope de alte dimensiuni și una pentru inspecției tehnică expirată. Valoarea sancțiunilor este de 8.140 de lei. Polițiștii au reținut patru permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare.

Doi bărbați au fost sancționați pentru că au oprit și repornit vehiculul de pe loc prin patinarea excesivă, în gol, a roților. Primul conducător auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 580 de lei fiindu-i reținut permisul de conducere, pentru 30 de zile, iar cel de-al doilea, depistat pe strada Eroilor,  a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0, 36 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, acest conducător auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.886 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Back To Top