Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • George Mihalache, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din Drăgănești, fără a mai reveni.
  • Persoanele care pot oferi informații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați, sâmbătă, 24 septembrie, în jurul orei 17.30, de către o femeie, cu privire la faptul că, fiul său, George Mihalache, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din comuna Drăgănești, fără a mai reveni până în prezent.

Citește și: Scandal, vineri, pe o stradă din Mizil. Un copil de 12 ani și un tânăr au fost transportați la spital

Băiatul are aproximativ 1,60 metri înălțime, greutate aproximativ 50 de kg, ten măsliniu, față ovală, păr scurt, ondulat, prezintă o cicatrice pe obrazul stâng, dar și alte cicatrici pe antebrațe, șchiopătând la piciorul drept, din cauza unor probleme locomotorii.

La momentul plecării, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, băiatul era îmbrăcat cu un trening de culoare negru cu imprimeu cu scris de culoare alb în zona laterală, iar în picioare purta pantofi sport de culoare negru.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. În acest caz nu există nicio fotografie a adolescentului.

Back To Top