Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dana lica
Categorie: Actual
  • Antrenorul de genii al Ploieștiului va primi, marți, titlul de cetățean de onoare al municipiului. 

Hotărârea CL Ploiești se referă la acordarea acestui titlul profesoarei de informatică Dana Lica, director al Centrului Județean de Excelență Prahova și cea care se află în spatele a numeroase reușite, pe plan național și internațional, ale elevilor prahoveni, la concursurile de informatică.

În 2020, Primăria Ploiești a inclus-o în galeria ploieștenilor cu care ne mândrim, datorită rezultatelor obținute.

Numită “Antrenorul de genii”, Dana Lica se află în spatele a numeroși elevi ploieșteni care au fost admiși la universități de prestigiu, precum Cambridge, Oxford sau Imperial College London, este autor și coautor la peste zece manuale de Informatică, membru în diverse comisii de profil. Performanțele sale au fost încununate cu Ordinul «Meritul pentru Învăţământ în grad de Cavaler», iar acum câțiva ani a reușit să obțină, în premieră pentru învățământul prahovean, premiul MERITO, un proiect de recunoaștere a excelenței în Educație. De asemenea, a primit, în repetate rânduri, premiul “Profesorul Anului”, din partea Primăriei Ploiești, pentru dăruirea și rezultatele de excepție pe care elevii săi le-au obținut în cadrul competițiilor la nivel național și internațional, în domeniul informaticii.

VEZI ȘI: Dana Lica, profesor: „Dacă vom continua în această poziție să tratăm educația, așa ne vom trezi și peste 30 de ani”

 

Back To Top