Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acțiune rutieră dn1 movila vulpii
Categorie: Actual
  • O acțiune tip Blitz are loc, duminică dimineață, pe DN1, în zona Movila Vulpii.

IJP Prahova informează că derulează, la km 71 al DN1, o nouă acțiune rutieră tip “Blitz”, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care depășesc limitele legale de viteză.

VEZI ȘI: Aproape 1.000 de amenzi aplicate de Poliția Locală Ploiești, în luna august. Mai mult de jumătate dintre sancțiuni, pe linie rutieră

Update: "Scopul acțiunii a fost acela de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, dar și pe combaterea abaterilor săvârșite de către bicicliști.

În acest context, au fost controlate 99 de autovehicule, fiind efectuate peste 48 de testări cu aparatele etilotest.

De asemenea, au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, 22 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto.

Valoarea sancțiunilor este de 14.645 de lei.

Totodată, a fost reținut și un permis de conducere", a informat IJP Prahova, luni dimineață.

Foto: IJP Prahova

Back To Top