Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acțiune rutieră
Categorie: Actual
  • IJP Prahova continuă organizarea acțiunilor tip "Blitz", pe drumurile din județ.

Polițiștii de la Rutieră derulează controale, luni dimineață, pe DN1B, în zona Parcului Buzov, aproape de intrarea în Ploiești, conform anunțului IJP.

Verficările urmăresc creșterea gradului de disciplină în trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 

Controale similare au avut loc ieri, pe DN1.

Update - "La data de 26 septembrie a.c., în intervalul orar 06:00-08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat o nouă acțiune de tip BLITZ, pe raza comunei Bucov.

Scopul acțiunii a fost acela de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, precum și pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

În acest context, au fost controlate aproximativ 100 de autovehicule, dintre care, 12 dube, fiind efectuate peste 40 de testări cu aparatele etilotest, dar și 5 cu aparatul DrugTest.

De asemenea, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, exemplificăm dintre acestea 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, 5 bicicliștilor, precum și 3 conducătorilor auto care au fost depistați conducând sub influența alcoolului.

Valoarea sancțiunilor este de peste 10.000 de lei", se arată în bilanțul transmis marți de IJP Prahova.

VEZI ȘI: Acțiune rutieră pe DN1, în Prahova. Sunt vizați șoferii vitezomani

 

 

Back To Top