Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

școli
Categorie: Actual
  • Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că școlile nu vor fi forțate să scadă temperatura în clase și nici nu vor trece în online.
  • Câmpeanu a anunțat că a convocat inspectorii şcolari generali pentru le a comunica instrucţiuni despre desfășurarea școlii pe timpul iernii.

„Vor fi asigurate condiții de funcționare a școlilor în perioada sezonului rece! Guvernul asigură plata diferențelor de preț pentru orice eventuală fluctuație a costului la energie. În aceste condiții nu se justifică sub nicio formă demersuri precum inițiativele izolate, la nivel local, care doresc să includă reducerea temperaturii în școli sau chiar trecerea în online a sistemului de învățământ. Toate inspectoratele școlare județene vor lua legătura cu autoritățile locale pentru a se asigura de respectarea dreptului la educație. Aceste demersuri vor fi realizate în coordonare cu prefecturile”, a transmis minsitrul Educației, Sorin Câmpeanu.

Citește și Extinderea orelor remediale și prelungirea anului școlar, soluțiile de recuperare propuse de ministrul Educației. Câmpeanu vrea și mai multe evaluări pe an

Back To Top