Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

septembrie
Categorie: Actual
  • Vremea se va menține caldă până la finalul lunii septembrie, urmând ca, de la începutul săptămânii viitoare, temperaturile să scadă în toată țara.
  • În cele mai multe zone valorile termice nu vor mai trece de 19-20 de grade, se arată în prognoza emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 26 septembrie - 9 octombrie.

Vremea va fi caldă în prima săptâmână, cu o medie a maximelor ce va fi cuprinsă între 25 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în 30 septembrie și 1 octombrie, apoi aceasta va scădea treptat până spre finalul intervalului, când va ajunge la medii de 20-21 de grade, valori apropiate de normele climatologice. Temperaturile nocturne vor avea mici variații de la un interval la altul și vor fi cuprinse în medie între 8 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în 1 și 2 octombrie și cele mai scăzute în ultimele nopți ale perioadei.

Citește și CJ Prahova alocă peste 600.000 de lei pentru lucrări de investiții în trei localități din județ

Back To Top