Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În fapt, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie despre faptul că la autoturismul concubinului său, care se afla parcat în dreptul imobilului, se manifestă un incendiu.
  • În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat, care se află în conflict cu familia soției sale.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani au reținut duminică seara pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Ciorani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere prin incendiere și amenințare.

În fapt, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie despre faptul că la autoturismul concubinului său, care se afla parcat în dreptul imobilului, se manifestă un incendiu.

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de femeie până la sosirea pompierilor, nefiind înregistrate daune majore.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat, care se află în conflict cu familia soției sale.

Tot din verificări, a mai reieșit faptul că bărbatul ar fi adresat soției sale, mai multe amenințări, prin intermediul unor rețele de socializare.

Totodată, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin provizoriu de protecție.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Back To Top