Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cj prahova sigla
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova se va asocia cu localitățile Cerașu, Plopu și Râfov, în vederea sprijinirii autorităților locale pentru derularea unor investiții.
  • Suma totală prevăzută pentru aceste parteneriate este de 625.000 de lei.

CJ Prahova discută, în ședința programată în această săptămână, un proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Prahova cu unele localități din județ, în vederea realizării unor obiective de interes public.

La Cerașu, Consiliul Județean va contribui cu 150.000 de lei la achiziția unei centrale termice și la reamenajarea spațiului destinat conform normelor ISU de punere în siguranță a localului Școlii Profesionale.

Cea mai mare sumă, 250.000 de lei, este prevăzută pentru proiectul “Canalizare și stație de epurare ape uzate, comuna Plopu, județul Prahova. Etapa I – Stație de epurare și rețea de canalizare satele Plopu și Nisipoasa”.

Instituția intenționează să aloce alți 225.000 de lei comunei Râfov, pentru refacere, împrejmuire, modernizare și dotare la Căminul Cultural Mălăiești.

“Obiectivele propuse reprezintă priorităţi ale administraţiei judeţului şi ale administraţiilor locale şi au ca scop îmbunătăţirea infrastructurii și a serviciilor de apă și canalizare, a serviciilor sociale pentru populație și a creșterii funcționalității instituțiilor de învățământ” se arată în referatul de aprobare care însoțește proiectul.

VEZI ȘI: CJ Prahova construieşte la Ploieşti cel mai performant parc de agrement din România

Back To Top