Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Au fost controlate 179 de autovehicule, dintre care, 15 dube, fiind efectuate peste 100 de testări cu aparatele etilotest, dar și 5 cu aparatul DrugTest.
  • Au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 14 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, 8 conducătorilor auto pentru depășire neregulamentară, precum și 2 pietonilor pentru abaterile lor

În doar câteva ore, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au aplicat marți peste 70 de sancțiuni în cadrul a două acțiuni BLITZ care au avut  loc marți pe DN 1, la Bărcănești. 

Potrivit IPJ Prahova, scopul acțiunilor a fost acela de prevenire și combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care depășesc autovehicule neregulamentar, dar și pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

În acest context, au fost controlate 179 de autovehicule, dintre care, 15 dube, fiind efectuate peste 100 de testări cu aparatele etilotest, dar și 5 cu aparatul DrugTest.

De asemenea, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 14 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, 8 conducătorilor auto pentru depășire neregulamentară, precum și 2 pietonilor pentru abaterile lor.

Valoarea sancțiunilor este de peste 28.000 de lei.

Totodată, în cadrul activităților, polițiștii rutieri au reținut 14 permise de conducere.

Back To Top